Grup Facebook


Trebuie musai să fac şi puţină reclamă, nu! Ce ar fi un site fără reclame? 😀 Glumesc!

Am făcut un grup pe Facebook exact despre această hulită vânătoare de balene. Dacă vă interesează şi vreţi să vă daţi cu părerea şi pe acolo, îl găsiţi AICI

Oricine e binevenit, atâta timp cât menţinem discuţia la un nivel civilizat. Nu ţin cu orice preţ să citesc numai afirmaţii pro, nu acesta este scopul.

Reclame

2 comentarii

Din categoria Uncategorized

2 răspunsuri la „Grup Facebook

  1. Am vazut zilele trecute un documentar despre delfini, delfini obisnuiti. Stiai ca si acestia ataca? Bine, in anumite conditii, dar ataca. Chiar m-am gandit la tine cand vizionam documentarul. 🙂

  2. Stiam de treaba asta. In fond sunt un animal salbatic si le sta in instinct sa se apere.

    Apropo de asta, a fost un caz la noi. Un barbat a plecat cu cei doi copii cu barcuta in larg, sa ii bucure pe cei mici si sa faca o excursie. Si s-au trezit inconjurati de trei balene Orca care, spre norocul lor, au fost doar curioase. Una inota chiar sub barca si bietul om cred ca si-a zis ca asta le-a fost, numai ca balenele s-au multumit sa amusine un pic chestia aia care plutea pe apa (in timp ce astia priveau inghetati si ingroziti) dupa care au plecat cum au venit. Dar puteau sa fie omorati cat ai clipi.

    Vreunul dintre virulentii de pe Facebook ar fi jubilat, as fi citit absurditati precum „meritau sa moara, barbarii naibii, poate asa se potolesc”. Asta este, insa, realitatea zilnica a vietii oamenilor de aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s