Regina Margareta a Danemarcei – vizita in Feroe


Eu o iubesc pe femeia asta. Are clasă, un bun gust deosebit, este plăcută, normală şi extrem de simpatică. Si vorbeste, dom’le, feroeza. Pentru mine, orice străin care este capabil să vorbească limba asta fluent şi corect este absolut de admirat. Vă las cu poză care nu îmi aparţine, dar care vă arată o femeie, nu o regină, care se bucură de frumuseţea naturii ce ne înconjoară la orice pas, aici, la capătul lumii.

Reclame

3 comentarii

Din categoria Feroe, regina Margareta a II-a

3 răspunsuri la „Regina Margareta a Danemarcei – vizita in Feroe

  1. Oamenii, înainte de toate ar trebui să înveţe să respecte şi să iubească natura, să înţeleagă că sunt parte a acestei minuni şi să nu uite că toate minunile au nevoie de un echilibru perfect pentru a crea un cadru al vieţii…

    Această Regină, a înţeles că înainte de toate este o femeie cu emoţii, trăiri şi bucurii…ca orice altă femeie şi, în acest fel a creat un echilibru 🙂 între ea şi tot ce o înconjoară. Nu rangul ne face speciali ci felul în care parcurgem viaţa şi ne rostesc oamenii :).

    Prin prezenţa mea aici şi prin acest mesaj…, vreau să spun (în felul meu…) draga mea Andreea, că regret încă odată lipsa mea de obiectivitate, dar mă bucur că te-am cunoscut şi prin sufletul tău am reuşit să cunosc şi eu o altă Insulă Feroe, iar feroezilor le cer iertare…din suflet. De acum înainte vor avea în mine mereu un prieten!

  2. Iti multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase. M-au induiosat nespus si, sincera sa fiu, m-au facut sa ma bucur ca un copil. Si nupot sa nu recunosc ca mi-au dat lacrimile.

    Zilele astea in care am „militat” pentru insulele Feroe m-am simtit mai vie ca oricand si mi-am dat seama ca in afara de Romania mea draga mai exista o tara in sufletul meu. Si, pentru prima data in 8 ani, m-am simtit ACASA, aici, in Feroe. Iti multumesc pentru asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s